Najčešće postavljena pitanja

Šta je Kasica Brojalica?

Kasica Brojalica je unapređena verzija Kartice Kasice, kartice lojalnosti koju kompanija Gomex d.o.o. izdaje od aprila 2013.godine. Kasica Brojalica je kartica lojalnosti koja omogućava instant uštede kao i prikupljanje bonitetnih poena u mreži maloprodajnih objekata Gomex d.o.o iz Zrenjanina.

Kako funkcioniše Kasica Brojalica?

Kasica Brojalica omogućava uštedu na kasi za artikle koji se nalaze na posebnoj akciji, a pored toga ona omogućava i prikupljanje bonitetnih poena po unapred definisanim scenarijima i konverziju tih poena u novac koji se može iskoristiti za redovnu kupovinu u svim objektima u lancu Gomex d.o.o..

Šta su "Keširići", gde se skupljaju i na koji način?
Poeni koje se skupljaju putem Kasice Brojalice nazivaju se simbolično„Keširići“, obzirom da tokom kupovine oni zamenjuju pravi novac.
 
„Keširići“ se mogu skupljati kupovinom kako u svim Gomex objektima
 
Korišćenjem Kasice Brojalice u Gomexovoj mreži maloprodajnih objekata, „Keširići“ se skupljaju na sledeći način:
Na svakih potrošenih 100 dinara za artikle koji nisu na nekoj od redovnih ili vanrednih akcija i koji nisu cigarete, dobija se 1 „Keširić“. Gomex u skladu sa svojom poslovnom politikom može dodeljivati dodatne „Keširiće“ za kupovinu određenih artikala ili grupe artikala, kao i na osnovu raznih marketinških akcija. Ovo znači da prilikom svake kupovine u Gomexu ostvaruju se određeni boniteti: popusti za artikle koji su na akciji i "Keširići" za sve ostale artikle.
 
Da li u Gomexovoj mreži objekata mogu da se kombinuju benefiti više kartica lojalnosti koje izdaje Gomex?

Nije moguće po jednom računu koristiti više od jedne kartice lojalnosti koju izdaje Gomex (Kasica Brojalica i Čekalica) i samim tim benefite koje svaka od ovih kartica nosi. Potrošač mora da izabere jednu karticu po jednom računu.

 
Kako mogu da pratim stanje prikupljenih "Keširića"?

Svaki vlasnik Kasice Brojalice dobija mogućnost besplatnog pristupa internet portalu (www.kasicabrojalica.rs), odnosno može besplatno preuzeti mobilnu aplikaciju "Kasica Brojalica" sa Google Play Store-a (android) i App Store-a (iOS) i putem ovih medija, on ima detaljan uvid u svoju potrošnju, kao i uvid u saldo prikupljenih „Keširića“. Prilikom svakog provlačenja Kasice Brojalice, potrošač će dobiti nefiskalni isečak na kojem će biti iskazan saldo prikupljenih „Keširića“ u konkretnoj transakciji i ukupan broj "Keširića" na saldu. Upit u stanje možete i u svakom trenutku zatražiti na bilo kom prodajnom mestu na kojem je moguće provući Kasicu Brojalicu

Na koji način će se moći koristiti "Keširići"?

Minimalni prag za potrošnju od 01.05.2018.godine umesto 500 Keširića, iznosi 300 Keširića i preko ovog iznosa svi Keširići se mogu iskoristiti u celosti za redovnu kupovinu, koristeći sve pogodnosti akcijske kupovine koje važe i za druge oblike plaćanja. "Keširići" koji se skupe u toku dana, moći će da se iskoriste u toku sutrašnjeg dana, tj. oni će biti upisani na saldo maksimalno u roku od 24h od kada je ostvareno pravo na njih. Plaćanjem robe putem prikupljenih "Keširića", nije moguće skupljati nove „Keširiće“. Ukoliko je saldo "Keširića" veći od iznosa računa, "Keširići" se mogu iskoristiti do nivoa računa, odnosno nije moguće zamena "Keširića" za gotovinu, a ukoliko je račun veći od salda "Keširića" koji ispunjava minimalni prag za potrošnju, ostatak računa može se platiti bilo kojim drugim standardnim načinom plaćanja (gotovina, kartica, ček,...).

U kom roku se mogu skupljati "Keširići", odnosno koliki je njihov rok važenja?

Prikupljen „Keširić“ traje12 meseci od momenta evidentiranja na računu. „Keširić“ koji nije iskorišćen nakon isteka 12 meseci, biće brisan sa salda.

Koliko košta i koliko važi Kasica Brojalica?

Izdavanje Kasice Brojalice novim korisnicima, kao i zamena Kartice Kasice novom Kasicom Brojalicom je za svakog korisnika besplatna. U slučaju gubitka, oštećenja i sl., kao i reizdavanje Kasice Brojalice naplaćuje se 2 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a. Ovaj trošak reizdavanja može se izmiriti i putem ostvarenih "Keširića".

Gde mogu da apliciram za dobijanje Kasice Brojalice?

U svim Gomex maloprodajnim objektima kao i na internetu putem našeg sajta.

Koliko traje izrada Kasice Brojalica i gde se podiže?

Nakon pravilnog popunjavanja pristupnice Kasica Brojalica će biti odmah uručena potrošaču.

Kome i kako da prijavim nestanak ili oštećenje Kasice Brojalice?

Čim primetite nestanak svoje Kasice Brojalice ili ukoliko primetite da je oštećena, pozovite Call centar na telefon: 0800/100-123 ili pošaljite e-mail na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.