Novosti

Potrošnja keširića i u radnjama BUS computers-a

01. decembar 2017.

Sjajna novost i značajna pogodnost za korisnike Kasice Brojalice dolazi nam od našeg partnera, preduzeća BUS Computers.

Duplo više Keširića

20. novembar 2017.

Partner Kasice Brojalice D&A Melpetrol iz Melenaca, najavljuje još jednu pogodnost za sve svoje kupce tokom nastupajućeg vikenda.

Saveti vrhunskih stručnjaka za funkcionalno uređenje prostora

14. novembar 2017.

Preduzeće ‘’Basic Line’’, važan je partner Kasice Brojalice koji ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji modernog nameštaja u skladu sa potrebama svojih kupaca.
Imajući u vidu sve njihove specifičnosti ali i zakonitosti estetike ‘’Basic Line’’ nudi nekoliko praktičnih saveta koje treba uvek imati u vidu pri uređenju prostora, kako bi bili funkcionalno iskorišćeni.

Čarobni praznični aranžmani cvećare ‘’Daruši’’

25. oktobar 2017.

Cvećara ‘’Daruši’’ u Zrenjaninu je odavno prepoznatljiva po svojoj inventivnosti i ‘drugačijem’ kreativnom pristupu, koji njihove aranžmane i bukete izdvaja među brojnim drugim.
Zbog toga i ne čudi što je svakome izuzetno zadovoljstvo da poklanja ili dobije poklon, proizašao iz njihove ‘’radionice’’.

 

Toskana i Milano na korak do vas uz Globo Tours

06. oktobar 2017.

Ako oduvek sanjate o romantici Italije, ukusnim pastama i aromatičnim vinima, o šarmantnim starim gradovima i temperamentnim uličnim razgovorima Italijana, aranžmani turističke agencije Globo Tours su odličan predlog za vas. Toskana ili Milano, na vama je da izaberete.

D&A Melpetrol DOO postao zastupnik Stihl proizvoda

26. septembar 2017.

Iskoristite i standardnu jesenju akciju koja važi od 01. septembra do 31. oktobra i kupite ove kvalitetne proizvode po fantastičnim cenama a osvojite i keširiće!

U školi stranih jezika "New age 5+" upis je počeo!

08. septembar 2017.

Ove godine čekamo vas i na Bagljašu. Dobro došli!

Sve HUSQVARNA testere na akcijskom sniženju!!!

24. avgust 2017.

Tradicionalno, kao i svake jeseni, Moto Dane organizuje veliko sniženje svih modela HUSQVARNA testera u periodu 14.08. - 22.10.

U firmi "Moto Dane" veliki izbor bicikala i dodatne opreme!

04. avgust 2017.

Iz svog bogatog programa firma „Moto Dane“ ovog puta izdvaja biciklove, opremu za biciklove, alate, dečija sedišta i raznu drugu opremu a posebne pogodnosti daju se serviserima.

Proverite kočnice i... ne razmišljajte!

03. avgust 2017.

U žurbi ste, u finišu priprema za godišnji odmor, treba misliti o toliko detalja... Na svoju ček listu pod broj jedan dodajte stavku: proveriti kočnice!!!

Auto kozmetika K2 na fantastičnom sniženju!

19. jul 2017.

K2 je dobro poznat bred auto kozmetike u Evropi iz čijeg asortimana izdvajamo K2 Akru (za pranje motora i masnih delova) i K2 kokpit sprejeve koji su na specijalnom sniženju na benzinskoj pumpi Mel Petrol. Pogledajte ovu odličnu ponudu!

Kvalitetno mađarsko gorivo na Pan Gasu

18. jul 2017.

Benzinska pumpa Pan Gas u ponudi ima kvalitetno gorivo mađarskog MOL-a. Kada sipate kvalitetnije gorivo, dugoročno vodite računa o svom automobilu. Uz ovu odličnu ponudu kvalitetnog goriva, poseban popust organizovan je za poljoprivrednike.

Fantastičan školski pribor u knjižari Birooprema!

23. jun 2017.

Razmišljajte na vreme o školskom priboru svoje dece! Taman ste odahnuli od junskih aktivnosti i mislite da je septembar daleko ali varate se... leto brzo prođe i za čas su tu opet potrebe naših školaraca.

Basic Line - ekskluzivno letnje sniženje nameštaja!

15. jun 2017.

Veliki izbor modernog nameštaja po ekstra povoljnim cenama, ovog puta za vas izdvajaju kuhinje po fantastičnim cenama od 17.800,00 dinara za komplet.

Leto u školi stranih jezika New Age 5+

06. jun 2017.

Iskoristite priliku, upišite letnje kurseve stranih jezika uz fantastičnih 30% popusta. To može samo New Age 5+

Povodom slave, dupli keširići!

01. jun 2017.

Selo slavi, mi častimo! Povodom seoske slave Duhovi, u petak, subotu i nedelju, 02-04. juna na sve kupovine uz korišćenje Kasice Brojalice dajemo duple keširiće!

Određivanje antikoagulantne terapije

12. maj 2017.

Dr Ivana Stojanović, specijalista transfuziolog, obavlja konsultacije i očitavanje nalaza pacijenata. Takođe određuje terapije za pacijente koji su na antikoagulantnoj terapiji.

 

Feel the nature with New age 5+

08. maj 2017.

U školi stranih jezika New age 5+ uvek se trude da svojim učenicima približe strani jezik, da budu kreativni i originalni jer se tako jezik mnogo lakše i brže uči.

Selektori, pažnja! Nagrađujemo vas sa 250 keširića

01. maj 2017.

Ovog meseca, ukoliko potrošite minimum 2.000,00 din kupujući proizvode sa Selektora Popusta, dobijate 250 keširića na poklon.

Jugolab vam želi srećne uskršnje praznike

13. april 2017.

Uskrs simbolizuje ponovno rađanje, a zaposleni u Jugolabu vam savetuju da prevencijom i kontrolom zdravlja utičete da živite bolji i kvalitetniji život.

Partnerska mreza

3DBasic LineD&A MelPetrolBiroopremaBus ComputersGlobo ToursNew Age 5+DarusiPetroluxUnicarPan GasMoto DaneJugolab

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Đure Jakšića 14, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2017.
Sva prava zadržana.