Toskana i Milano na korak do vas uz Globo Tours

06. oktobar 2017.

Iako je sezona godišnjih odmora iza nas, to nikako ne znači da vam jedino preostaje da mrzovoljno odložite svoje kofere i strpljivo čekate do sledeće godine. Jer, upravo je zlatna jesen jedan od najlepših perioda za zabavna putovanja i obilazak mesta koje ste oduvek želeli da vidite.
Poseta evropskim metropolama uvek je sjajna ideja i zaista nema onog koga prelepi gradovi Starog kontinenta nisu uspeli da očaraju.
Ali ako oduvek sanjate o romantici Italije, ukusnim pastama i aromatičnim vinima, o šarmantnim starim gradovima i temperamentnim uličnim razgovorima Italijana, aranžmani turističke agencije Globo Tours su odličan predlog za vas. Toskana ili Milano, na vama je da izaberete.
Ako odlučite da krenete putevima humanizma i renesanse kroz Toskanu, očekuje vas neverovatna priča o sjaju i bogatstvu jedne epohe. Zabavljeni pričama o usponu i padu Fiorentine, intrigama Medičijevih, o borbama Gvelfa i Gibelina i prelepoj gospi Lizi, obilazićete najzanimljivija mesta i znamenitosti ove regije, među kojima se kao nezaboravno iskustvo posebno izdvaja izlet do nacionalnog parka „Cinque Terre“ koji obuhvata 5 šarenih sela Italije smeštenih uz Ligurijsko more.
Ukoliko je Milano evropska metropola o kojoj maštate, Globo Tours je za ovo putovanje pripremio čitav niz istorijskih i kulturnih delikatesa. Nekoliko zabavnih izleta i mnogo interesantnih otkrića o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, o slavnim tenorima čuvene „La Scala“ Opere i o veličanstvenom Duomu. Ljubitelji umetnosti biće nadahnuti posetom Pinakoteci Brera i samostanu Santa Maria delle Grazie u kom se nalazi freska Leonarda da Vinčija, „Tajna večera“, dok će nezaboravno iskustvo za sve biti čudesna Verona- grad ljubavi.
O ponudama Turističke agencije ‘’Globo Tours’’ informišite se putem telefona 023/510-427, na sajtu www.globotours.rs ili u prostorijama agencije, u Bulevaru Milutina Milankovića bb.

 

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.