Bus Computers Novi Sad

  • Delatnost: Kompjuteri i kompjuterska oprema

Danila Kiša 1

21000 Novi Sad

021/63-33-646

 

www.bus.co.rs

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 08 - 20h

subota: 09 - 13h

Bonitetna šema: 100 = 3 KŠR
Štampa
 

BUS Computers je preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 1998. godine u Kikindi, a kao prviredno društvo postoji od 2001 godine. Osnovne delatnosti su informatički inženjering, programiranje i distribucija računarske opreme.

 

Sedište preduzeća je u Kikindi, a poslovni ogranci su u Novom Sadu, Subotici i Zrenjaninu, s tim da svaki poseduje maloprodaju, veleprodaju i servis. BUS Computers poseduje poslovni prostor u svom vlasništvu zajedno sa pratećom infrastrukturom i logistikom. Zaposleno je 40 radnika, među kojima je veći broj diplomiranih inženjera, inženjera informatike, sertifikovanih servisera i stručnih komercijalista.

 

Prvu celinu predstavlja komercijalna služba koja obavlja uvoz i distribuciju IT komponenti za proizvodnju računara, perifernih uređaja i prateće opreme. Opremom snabdevamo veliki broj sistem-integratora i prodavnica računara, kao i pravna i fizička lica u okruženju. U skoro svakom gradu u Srbiji imamo poslovne partnere - lokalne kompanije koje su među najuglednijim u svojoj sredini. Komercijalnu službu upotpunjuju 4 maloprodajna objekta i prodaja putem interneta.

 

Drugu celinu predstavlja realizovanje integralnih informacionih sistema kod krajnjih korisnika. To podrazumeva izradu projekata, instalaciju hardvera, instalaciju računarskih mreža, definisanje i izradu sistema za obezbeđenje objekata, i servisnu podršku. Projekte implementacije kompleksnih računarskih mreža su nam poverile brojne institucije i preduzeća.

 

Treću celinu predstavlja izrada softvera za poslovanje trgovačkih, proizvodnih i uslužnih preduzeća i ostalih vrsta pravnih subjekata sa specifičnim zahtevima. U toku je razvoj programskih sadržaja za ustanove zdravstva, obrazovanja i ostala javna preduzeća. Bogata referentna lista korisnika kojima održavamo softver po ugovoru i onih koji su ga trajno otkupili ukazuje na z načajan udeo ove celine u celokupnom poslovanju. Poseban napredak je poslednjih godina postignut na razvoju web aplikacija, mobilnih aplikacija i web dizajnu namenskih internet prezentacija i e-commerce rešenja.

 

BUS Computers DOO poseduje sertifikate ISO 9001:2008, Microsoft Silver partner, Excelent SME i partnerstva sa najpoznatijim IT proizvođačima kao što su Asus, Dell, Lenovo, HP.

Partnerska mreza

3DBasic LineD&A MelPetrolBiroopremaBus ComputersGlobo ToursNew Age 5+DarusiPetroluxUnicarPan GasMoto DaneJugolab

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Đure Jakšića 14, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2017.
Sva prava zadržana.