Cezar plus

  • Delatnost: Bela tehnika

Nemanjina 18

23000 Zrenjanin

023/510-996

www.cezarplus.rs

 

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 08 - 20h

subota: 08 - 14h

Bonitetna šema: 100 = 2 KŠR
Štampa

Cezar Plus d.o.o. je kao kompanija nastao 2005. godine a svoje poslovanje obavlja od 2006. godine. Mi se pre svega bavimo trgovinom bele tehnike na veliko i malo. Posebnu pažnju u našem poslovanju smo poklonili pećima i šporetima na čvrsto gorivo, kao i pratećim elementima u tom segmentu poslovanja.

Možemo se pohvaliti time da smo jedna od vodećih veleprodaja bele tehnike na prostoru Vojvodine i ubedljivo najveći prodavac asortimana peći i šporeta na čvrsto gorivo.

Direktni smo uvoznici većeg broja najkvalitetnijih svetskih brendova bele tehnike. Veliku zaslugu za razvoj naše kompanije dugujemo našoj izvoznoj orjentaciji, poznavanju ino-tržišta i ino-poslovanja.

Osnovni moto i zadatak svih zaposlenih je da se kupcima bilo kog ranga ponudi pre svega kvalitet i da se konstantno održava nivo zadovoljnosti kod naših kupaca, tj. ispunjenje svih njihovih želja i prohteva koji su u našoj mogućnosti.

Partnerska mreza

3DBasic LineD&A MelPetrolBiroopremaBus ComputersCezar PlusGlobo ToursNew Age 5+DarusiPetroluxUnicarPan GasMoto DaneJugolab

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Đure Jakšića 14, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2016.
Sva prava zadržana.