New age 5+

  • Delatnost: Škole stranih jezika

New age 5+

Gimnazijska 8

23000 Zrenjanin

023/510-504

 

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 10 - 21h

Bonitetna šema: 100 = 7 KŠR
Štampa
 

„New Age 5+“ je počela sa radom školske 2006/2007 godine i za vrlo kratko vreme stekla veliki ugled osvojivši veliku ESOL nagradu za 2007, 2008, 2009 i 2010. godinu. Tadašnju ESOL nagradu „Big Provider“ je u tom periodu dodeljivao Britanski savet najuspešnijim školama stranih jezika na teritoriji jugoistočnog Balkana.

Kasnije se uvodi nov partnerski program za škole stranih jezika pod nazivom „Addvantage“. U programu se na osnovu godišnjeg broja kandidata koji su uspešno položili neke od Kembridž ispita, školama dodeljuju bronzani, srebrni i zlatni statusi. Već 2010 su bili srebrni članovi, a u 2011, 2012 i 2013 zlatni.

Kruna njihove kontinuirane saradnje sa Britanskim savetom i dosadašnjeg uspeha jeste svrstavanje Zrenjanina u red regionalnih lokacija za polaganje ESOL ispita.

Osim sjajne saradnje sa Britanskim savetom u Beogradu, takođe vrlo uspešno sarađuju i sa Servantes institutom, Gete institutom, Ruskim domom, Francuskim institutom i Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu. Shodno tome, spremaju sve zainteresovane kandidate za polaganje svih međunarodnih ispita i sertifikata koje ove institucije nude u Srbiji.

U radu se koriste visoke nastavne i obrazovne norme prilagođene evropskim standardima (Common European Framework of Reference, Council of Europe, Strasbourg, 2001.), a u nastavi isključivo originalni udžbenici, audio i video materijali renomiranih svetskih izdavača.

Moderne metode nastave se pružaju u odlično tehnički opremljenim učionicama,a programi školovanja se neprekidno usklađuju sa razvojem tržišta.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez vrhunskih predavača koje odlikuje velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Sve vreme će Vas pratiti u procesu učenja, uvek Vam izlaziti u susret i garantovati profesionalan i korektan odnos.

Osim fakultetskih diploma, većina predavača poseduje i međunarodno priznate sertifikate iz oblasti poznavanja jezika ili metodike nastave. Redovno pohađaju seminare i treninge u cilju usvajanja i primene najsavremenijih metoda u nastavi stranih jezika.

Nekoliko predavača u školi poseduje i licencu Britanskog saveta za održavanje TKT Essentials kurseva. To su kursevi metodike nastave engleskog kao stranog jezika kojim se stiče praktično znanje za rad u učionici.

Osim stručnog kadra, New age school sekretarijat je takođe veoma profesionalan, ljubazan i predusretljiv. Oni predstavljaju prvi kontakt sa školom i u svakom trenutku su spremni i sposobni da Vam dogovore na sva pitanja i nedoumice, kao i da Vas posavetuju i upute prilikom prvog dolaska.

Partnerska mreza

3DBasic LineD&A MelPetrolBiroopremaGlobo ToursNew Age 5+DarusiPetroluxUnicarPan GasMoto DaneJugolab

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Đure Jakšića 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.