Noviart - Dent

  • Delatnost: Medicinske ustanove

Stomatološka ordinacija

JNA 167

23.218 Nova Crnja

063/815-342

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Radno vreme:

ponedeljak, utorak, četvrtak: 14 - 20h

sreda, petak: 14 - 20h

subota, nedelja: neradni dani

Bonitetna šema: 100 = 3 KŠR
Štampa
 

 

Stomatološka ordinacija ,,Noviart – Dent” pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena protetike, paradontologije, oralne hirurgije, estetske i rekonstruktivne stomatologije. Naš rad se zasniva na primeni najsavremenijih materijala.

Kažu da je ,,dobar savet zlata vredan”. Uz savremenu dijagnostiku, dobićete upravo dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i mogućnostima.

Nastojimo da obezbedimo „zdravstvenu negu zuba". Zato se kroz razgovor sa pacijentom, fokusiramo na celokupno stanje usta, zuba i desni.

Naš cilj je zdravlje zuba kroz prevenciju. Trudimo se da Vam pomognemo da razumete kako da se brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za stomatološkim tretmanima

Kada Vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir Vaše želje i mogućnosti. Objasnićemo Vam koja rešenja postoje i koliko koštaju tako da možete napraviti pravi izbor odnosa kvaliteta i cene.

Ukoliko Vam je do lepog osmeha naša ordinacija Vam stoji na raspolaganju.

Partnerska mreza

3DIgraonica VragolanGalijaBasic LineBioDragstorD&A MelPetrolSuvenir 023Noviart DentBiroopremaVera Wedding StudioBus ComputersCezar PlusAS CommerceKeramika dooGlobo ToursOpel CircomNew Age 5+DarusiPetroluxUnicarPan GasOptika StevanovicYU AutoMoto DaneDečiji butik Didi KidsM24JugolabKnjizara AcentaKrasic Grgur Pet ShopDekor Plast

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Đure Jakšića 14, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2016.
Sva prava zadržana.